Particuliere evenementen

Wij organiseren niet alleen dagevenementen voor bedrijven, maar ook voor particuliere groepen kunnen wij voor een familiefeest, bruiloft, vrijgezellenfeest of ander groepsuitje een dag organiseren. Wij gaan hierbij uit van uw wensen. Mocht u liever zelf de catering (om eventuele kosten te besparen) willen regelen, dan is dat geen probleem. Wij gaan samen met u om tafel zitten om een geslaagd programma in elkaar te zetten.

Er zijn ook mogelijkheden om uw dagevenement elders dan in Lelystad te laten beginnen of te laten plaatsvinden (bijvoorbeeld Amsterdam, IJmuiden, Scheveningen of andere plaatsen aan het IJsselmeer/Markermeer). Heeft u hier interesse in, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Vakantietochten

Naast dagevenementen kunt u bij ons ook terecht voor vakanties. Een lang weekend, midweek, week of meerdere weken vakantie, alles is mogelijk. In de maanden mei tot oktober is de uitvalsbasis Nederland. Vanuit Lelystad of een andere, van te voren afgesproken haven, begint uw vakantie. De rest van het jaar zeilt de White Spirit in de warmere gebieden van Zuid Europa, de Canarische Eilanden, Azoren of Madeira.

U kunt, samen met ons, uw zeilvakantie helemaal naar eigen wens invullen. De bestemming wordt samen met u en eventueel andere gasten bepaald. Wilt u actief meezeilen, dan is dat mogelijk. De schipper zal u nuttige tips geven en bijstaan. Heeft u nog nooit gezeild en ziet u zichzelf ook niet aan het roer staan, ook dat is geen probleem. U bent van harte welkom en de schipper brengt u veilig en ontspannen naar uw bestemming!
Zeilen met Aurorasailing vereist dus geen ervaring, het ís een ervaring voor iedereen die het water op wil!

Alles is mogelijk en wordt in overleg met de gasten aan boord van het schip bepaald. Mochten er andere gasten tegelijkertijd met u aan boord vertoeven, dan wordt voorafgaand aan de reis in grote lijnen bepaald hoe de zeilvakantie eruit zal gaan zien.

Dus uw vakantie, huwelijksreis, uitstapje of zakelijke uitje op een speciale manier anders? Wij kunnen daar een passende oplossing voor bedenken. Zeilen met een groep vrienden, damesweekendje of teambuilden/vergaderen met de zaak, laat het ons weten en wij denken mee!