Zeilcruise (met schipper) per week, exclusief vliegticket:

De zeilcruise weken beginnen in principe op zaterdag. De prijzen zijn op basis van logies. Aan boord wordt een boordkas gemaakt, waarbij u per dag 20 euro per persoon inlegt. Hiervan worden het ontbijt, de lunch, alle softdrinks, bier, wijn en versnaperingen gekocht. Ook normaal gebruik van brandstof voor de motor en de generator zit hierbij in. De plannen van het diner worden gezamenlijk besproken en gemaakt, waarbij aan boord door de schipper een maaltijd bereid kan worden of besloten kan worden om al dan niet gezamenlijk een restaurantje aan wal aan te doen.

Havengelden en andere lokale extra kosten worden apart in rekening gebracht en zijn mede afhankelijk van uw wensen.

De prijzen van oktober tot en met april zijn op basis van 1 week verblijf en inclusief BTW indien je boekt vóór 31 oktober:

per persoon: € 800,- € 449,-
per 2 persoonshut: € 1400,- € 849,-
hele boot (max. 6 personen): € 3750,- € 2398,-

Al onze prijzen zijn inclusief:
Langer blijven? Hotel of vluchten?

Wilt u uw zeilvakantie verlengen en heeft u hulp nodig bij het zoeken naar een hotel, dan zijn wij u graag van dienst. Ook bij het vinden van een passende vlucht, kunnen wij u helpen. Dit alles zonder extra kosten!
Heeft u speciale wensen, dan graag even overleggen, zodat wij kunnen kijken of dit binnen de mogelijkheden ligt.

Zeilcruise (met schipper) in Nederland

Als de White Spirit van mei tot oktober in Nederland verblijft, kan het schip voor een lang weekend, midweek of week vakantie geboekt worden. De prijzen zijn op basis van logies. Aan boord wordt een boordkas gemaakt, waarbij u per dag 20 euro per persoon inlegt. Hiervan worden het ontbijt, de lunch, alle softdrinks, bier, wijn en versnaperingen gekocht. Ook normaal gebruik van brandstof voor de motor en de generator zit hierbij in. De plannen van het diner worden gezamenlijk besproken en gemaakt, waarbij aan boord door de schipper een maaltijd bereid kan worden of besloten kan worden om al dan niet gezamenlijk een restaurantje aan wal aan te doen.
Havengelden en andere extra kosten worden apart in rekening gebracht en zijn mede afhankelijk van uw wensen.

De prijzen van mei tot oktober zijn op basis van een lang weekend of midweek verblijf en inclusief BTW:

per persoon: € 425,-
per 2 persoonshut: € 750,-
hele boot (max. 6 personen): €1995,-

De prijzen van mei tot oktober zijn op basis van een week verblijf en inclusief BTW:

per persoon: € 800,-
per 2 persoonshut: € 1400,-
hele boot (max. 6 personen): € 3750,-

Al onze prijzen zijn inclusief:

Verhuur van het schip (met schipper) voor zakelijke of particuliere evenementen

De White Spirit kan per dagdeel geboekt worden voor uw zakelijke of particuliere evenement. De prijzen zijn inclusief btw en maximaal 12 gasten. Bij de prijs is koffie, thee en frisdrank inbegrepen. Graag gaan wij met u in overleg omtrent de wensen die u heeft met betrekking tot de lunch, borrel of diner, zodat we u een passende aanbieding kunnen doen. Boekt u vóór 31 maart 2020 voor een dagevenement dat plaatsvindt voor 1 augustus 2020 dan betaalt u:

prijs voor 1 dagdeel: € 695,- € 499,-
prijs voor gehele dag: € 975,- € 749,-

Verhuur van de Aurora (zonder schipper)

De Aurora kan per lang weekend, midweek of week gehuurd worden met maximaal 6 personen. De prijs is de totale huurprijs voor de Aurora.

prijs voor lang weekend (vrijdag 14.00 uur t/m maandag 10.00 uur): € 695,-
prijs voor midweek (maandag 14.00 uur t/m vrijdag 10.00 uur): € 695,0
prijs voor week (startdag in overleg): € 1245,-

Niet bij de prijs inbegrepen zijn de kosten voor de diesel die u de huurperiode verbruikt.

Helaas is de Aurora momenteel, wegens onderhoudswerkzaamheden, uit de vaart en niet te boeken. Wij houden u op de hoogte over de voortgang.
Betaling, wijziging en annulering:

Een week na ontvangst van uw reserveringsbevestiging ontvangt u van ons een factuur en dient u een aanbetaling van 50% van het factuurbedrag te voldoen. Het restant dient uiterlijk 6 weken voor vertrek voldaan te worden. Reserveert u binnen 6 weken voor vertrek, dan dient u de volledige reissom direct te voldoen.

Indien u de reservering wijzigt binnen 4 weken voor vertrek dan brengen wij u € 150,- in rekening. Bij annulering binnen 4 weken voor vertrek wordt de gehele reissom in rekening gebracht. Wij adviseren u om een annuleringsverzekering af te sluiten. Het is mogelijk om, in geval van annulering, de zeilreis over te dragen aan iemand anders.