Rondje Fuerte Ventura vanaf het water!

dag 1: We starten in Puerto Rosario, de hoofstad van het eiland.
dag 2: zeiltocht (17 mijl) naar Corralejo of Isla de Lobos. Een tochtje van 3 tot 4 uur langs de witte stranden van het eiland.
dag 3: rustdag in Corralejo
dag 4: zeiltocht (58 mijl) naar Morro Jable langs de ruige westkust van Fuerte Ventura. Het is een volle dag zeilen (8 uur) op een relaxte koers bij ruime wind.
dag 5: rustdag in Morro Jable, waarbij de mogelijkheid is om per auto het binnenland van het eiland te verkennen
dag 6: zeiltocht (21 mijl) van 5 uur naar Gran Tarajal, een knus vissersdorpje halverwege het eiland.
dag 7: rustdag in Gran Tarajal
dag 8: terugvlucht naar Nederland

Rondje Gran Canaria vanaf het water!

dag 1: We starten in Las Palmas, de hoofdstad van het eiland.
dag 2: zeiltocht (33 mijl) naar Pasito Blanco, de eerste haven in het zuiden van het eiland. Via de rotsen op het strand kun je vanaf hier naar Mas Palomas, de toeristenplek van Gran Canaria lopen.
dag 3: zeiltocht (4 of 5 mijl) naar Anfi del Mar of Arguiniguin. Anfi del Mar beschikt over een groot zandstrand en Arguiniguin is een traditioneel vissersdorpje. Bij beide plaatsen kan goed geankerd worden en is er voldoende tijd om de omgeving te verkennen.
dag 4: zeiltocht (6 mijl) naar Mogan, een haven met vele soorten watersport, een leuk dorp en tevens heerlijke restaurantjes
dag 5: zeiltocht (22 mijl) naar Las Nieves een klein pittoresk dorpje aan de westkust van Gran Canaria. Daar liggen we voor anker in een schitterende baai tussen de rotsen.
dag 6: zeiltocht (26 mijl) naar Las Palmas
dag 7: rustdag in Las Palmas
dag 8: terugvlucht naar Nederland